8MAN

logo 8Man

Door de groei van de ongestructureerde data, raken veel bedrijven het overzicht kwijt, hierdoor wordt bedrijfskritische data vaak opengesteld aan ongerechtvaardigde interne toegang. De traditionele oplossingen zijn niet meer toereikend voor het beheer van de gebruikers en hun toegangsrechten.

8MAN stelt u in staat om duidelijkheid te verschaffen in de situatie van de toegangsrechten binnen uw organisatie.

Alleen als je weet wie toegang heeft tot welke gegevens, kan men de gevoelige informatie beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, en dus ook de organisatie beschermen tegen dreigende financiële en juridische schade.

Als organisaties groeien, wordt vaak het autorisatie beheer proces complexer. Zo kan één gebruiker via verschillende manieren bepaalde kritische data benaderen. Door de inzet van 8MAN kunt u alle activiteiten van de gebruiker traceren, tot in het kleinste detail. Het helpt u te bepalen welke gebruikers toegang hebben tot welke gegevens en objecten, en door wie en hoe deze rechten zijn toegekend.

U kunt 8MAN gebruiken om dubbel werk en fouten te voorkomen bij het toekennen van rechten, waarbij er direct kan worden bespaard op de ontelbare manuren die nodig zijn om deze taken via de conventionele manier uit te voeren.

Van Active Directory, File servers, Exchange en SharePoint of virtuele omgevingen – de integratie van nieuwe technologieën om waardevolle gegevens op te slaan, blijft een uitdaging.

In een dynamisch software-ecosysteem, hebben organisaties, in het beste geval, een gefragmenteerd overzicht van de rollen en machtigingen die toegekend zijn aan gebruikers. Het bijhouden van de verschillende permissies binnen diverse omgevingen is vaak een grote uitdaging.

Om deze belasting te verlichten, integreert 8MAN de verschillende technologieën en stelt de gebruiker in staat om een geconsolideerd overzicht van alle permissies te verkrijgen. Hierdoor wordt het foutpercentage drastisch geminimaliseerd, terwijl het de handmatige inspanning kan worden gereduceerd reduceren met een factor van 90%.

Bij het toewijzen van rechten is het uiterst belangrijk om de juiste input van de juiste personen hiervoor the verkrijgen met andere woorden de specifieke business units die verantwoordelijk zijn voor het creëren van de gegevens. Om deze reden heeft 8MAN het “Data Owner concept” ontworpen.

Met behulp van deze functie, kunnen zelfs de minst technische gebruikers de gebruikers rechten beheren met behulp van eenvoudige drag-and-drop functies. Er is hierdoor weinig of geen opleiding nodig is om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Met 8MAN kun je de onnodige druk op de IT-afdeling immens terugbrengen en de gedelegeerde verantwoordelijkheid neerleggen bij de budget verantwoordelijke binnen de organisatie, met als resultaat een meetbare en verbeterde productiviteit.

8MAN integreert verschillende technologieën om u een snel en gemakkelijke overzicht van rechten en permissies te geven. Het verbetert de interne veiligheid door het aanbieden van een compleet overzicht van de rechten op de File Servers, Exchange, Active Directory, VMware vSphere en SharePoint omgevingen. Het visualiseert en beheert de rechten met een eenvoudige gebruikers interface. Hierdoor is 8MAN ongelooflijk praktisch en makkelijk in te zetten, door het gebruik van .NET technologie. Het systeem kan binnen een paar uur worden geïmplementeerd binnen elke Microsoft en VMware VSphere omgeving.

De grafische interface toont onder anderen de toestand van de bestaande rechten in Active Directory groepen, NTFS-machtigingen en SharePoint, tot aan het individuele gebruikers niveau. Hierdoor krijgt men een snel overzicht over bestaande structuren en rechten in de vorm van een grafiek, lijst of boomstructuur.