Arteq A4

De A4 biedt de snelste en eenvoudigste oplossing voor een nieuwe beleving van de Desktop. Zonder complexiteit, met behoud van functionaliteit.

De business verandert snel en continue, de wijze waarop IT aangeboden wordt gaat daarin mee; de werkplek is divers: kantoor, thuis, onderweg. Altijd en overal moet “het werk” beschikbaar zijn. IT moet daarop inspelen. Of u nu persistant (1 keer inloggen, nooit meer uitloggen) of snel een “verse” desktop wil hebben, de A4 biedt het: een desktop die wel 200% tot 800% sneller is dan een traditionele desktop. Met een druk op de knop, zo simpel is dat!

Met de A4 heeft IT de middelen en handvaten om het werk beter te   organiseren, een betere dienstverlening aan de eindgebruiker te bieden en efficiënter met budgetten om te gaan. En veilig want uw data komt niet op straat.

A4

Altijd Performance

Arteq heeft zich gespecialiseerd in geïntegreerde VDI-oplossingen. Op basis van haar ervaring met verschillende aanbieders in het VDI markt segment heeft Arteq een A4 VDI-Appliance ontwikkeld, waardoor implementatie en beheer van de desktop omgeving sterk vereenvoudigd wordt, waardoor u snel over een desktop kunt beschikken die u nooit teleur zal stellen!

Altijd beschikbaar

Net als bij uw gas, water en licht kunt u de desktop als dienst aanbieden, eventueel zelfs beheerd door Arteq waardoor u    werkelijk ontzorgd wordt. Maar of u nu de Arteq A4 vanuit uw  datacenter of de cloud aanbiedt, uw gebruikers zullen geen verschil merken.

Altijd flexibel

Met de Arteq A4 komt u los van een bepaalde werkplek of een bepaald device. Of u nu op kantoor, thuis, onderweg of op uw vakantieadres bent, zolang u over een internet verbinding beschikt kunt u toegang verkrijgen tot uw kantoor- applicaties en gegevens. De A4 maakt het mogelijk, zonder hele zware eisen aan uw internetverbinding te stellen. Overigens is het om het even over wat voor toegangsapparaat u beschikt: u heeft de keuze uit Ultra dunne clients (thin clients), (verouderde) PC’s, i-MAC’s, laptop, tablet of uw telefoon. Het kan allemaal, zodat u altijd flexibel bent. Daarnaast is de Arteq A4 zeer schaalbaar. U kunt uw virtuele desktops eenvoudig uitbreiden van 50 tot duizenden desktops dmv het “stapelen” van appliances.

Altijd veilig

De Arteq A4 bevat alle onderdelen om desktops, besturingssysteem, toepassingen en profielinstellingen te beheren op een centrale plaats en op een gestructureerde manier. Doordat uw gebruikers overal toegang kunnen krijgen tot de centrale desktopomgeving, is er geen reden om uw kritische bedrijfsgegevens op een laptop te plaatsen. De data verlaat het datacenter niet meer, dus u behoudt de controle.

Voordelen A4:

  • Exceptionele gebruikerservaring
  • Sneller dan een traditionele PC
  • Extreem schaalbaar
  • Eenvoudig beheer
  • Voorspelbare kosten
  • Bespaar tot 90% op je storage kosten
  • Blackbox oplossing
  • Energie zuinig (MVO)

Bent u geïnteresseerd geraakt en wenst u meer informatie, een demo of zelf ervaren hoe eenvoudig en snel de Arteq A4 werkt, neemt u dan contact met ons op via: 088-7766555 of via: info@arteq.nl.