Uw ICT moet met u meegroeien

De zakelijke dienstverlening kenmerkt zich door snelle groei en toenemende diversiteit. Kwaliteitsverbetering, specialisatie en kennisintensivering van de diensten bepalen de toegevoegde waarde. De manier waarop uw informatievoorziening is georganiseerd, bepaalt voor een groot deel uw succes en moet flexibel genoeg zijn om met de veranderingen in en buiten uw organisatie mee te bewegen.

De druk op uw ICT-infrastructuur neemt toe. De hoeveelheid aan informatie die uw organisatie te verwerken krijgt, groeit snel. Ook uw medewerkers stellen steeds hogere eisen aan de functionaliteit van ICT-systemen. Applicaties moeten draaien, zodat processen en gegevens altijd en overal veilig beschikbaar zijn. Uw organisatie wil immers vooruit; beter presteren in een dynamische, snel bewegende markt.

De ICT-ontwikkelingen vergen veel van uw bedrijfsapplicaties, van uw serveromgeving en van de achterliggende storage-infrastructuur. Arteq waarborgt de prestaties, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw systemen. Nu, en in de toekomst, zonder dat u daar veel omkijken naar heeft. Zonder dat de complexiteit u boven het hoofd groeit. Zo kunt u vooruit en groeien met uw business!

Ontwikkelingen:

Als ICT-verantwoordelijke heeft u te maken met diverse ontwikkelingen die op u afkomen. Uw organisatie verwacht gefundeerde antwoorden en oplossingen:

  • explosieve datagroei
  • “Het nieuwe werken”: mobiel en flexibel werken mogelijk maken, onafhankelijk van tijdstip, plaats of device.
  • “Consumerization of IT”, steeds meer consumer devices, zoals tablets, vinden hun weg naar de zakelijke omgeving. Althans dat verwachten uw collega’s wel van de IT-afdeling!
  • “Bring Your Own Device” (BYOD): Een trend in lijn met bovengenoemde, denk aan het gebruik van eigen laptops, tablets en smartphones binnen uw organisatie.
  • Kostenbesparingen en efficiencyslagen. Meer doen met minder. Hardwarematig, maar ook efficienter beheer, lagere TCO.
  • Cloud computing en wat betekent dit voor uw organisatie?

Arteq heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van uw ICT-infrastructuur, zodat we u uitstekend kunnen adviseren over de ontwikkelingen van nu en in de toekomst.