Box Enterprise Key Management (EKM)

Box Enterprise Key Management (EKM)

Box heeft de nieuwe Enterprise Key Management-dienst ontwikkeld, een gepatenteerde oplossing voor het verbeteren van encrypted data.
Box heeft een betaversie beschikbaar gesteld, deze biedt een veilig toegangsbeheer voor enterprise data in samenwerking met het bekende Box-platform.

Vele veiligheidsgevoelige sectoren zoals: financiële, overheid of gezondheidzorg instellingen staan steeds weer voor nieuwe uitdagingen bij het beveiligen en het beheren van gevoelige gegevens. Met de Enterprise Key Management (EKM) wordt de laatste barrière van cloudgebruik doorbroken om zo de beste beveiliging van de gegevens te kunnen realiseren.

Alhoewel er vele keys worden gebruikt, ieder document beschikt over een unieke key, de klant beheert altijd de hoofd-key. Het eindresultaat is een product dat de laatste hindernis van de cloud heeft overwonnen.

 

Box EKM

 

Samenvatting Box EKM

1. Exclusief beheer van de key(s) – Box kan de klant key niet zien, lezen of kopiëren.
2. Log bestanden kunnen niet worden aangepast – Klanten behouden de exclusieve controle over de logboeken van de gebruikte key(s)
3. Behoudt van cloud voordelen – O.a. eenvoudige toegang tot verschillende apparaten, bestand preview optie en AV scanning.
4. Geen decrypted bestanden of keys op de harde schijf – Alle encryptie / decryptie gebeurt alleen in het geheugen.
5.  Betrouwbare en beveiligde key infrastructuur – Beschermd door SafeNet Hardware Security Modules
6. Transparante toegang tot data– voor klanten die meer controle en transparantie willen omtrent de data en de wijze waarop de key(s) bescherming bieden aan de data die wordt gebruikt.