Structuur In ICT

Arteq is een ICT-dienstverlener die vanuit een sterke visie zorgdraagt voor transparantie van uw ICT. Wij zijn van mening dat uw ICT ondersteunend dient te zijn aan uw bedrijfsprocessen, en niet andersom.

Arteq ondersteunt uw organisatie bij het maken van langetermijnkeuzes die betrekking hebben op de strategische en tactische ICT processen. Ons uitgangspunt is de relatie tussen mensenprocessen en technologie. Wij beschikken over de diepgaande kennis en kunde om voor u de beste oplossingen op een kwalitatief hoogstaand vlak te realiseren. Dat doen we zelf ,of met behulp van onze geselecteerde en bewezen partners, waarover wij de aansturing en controle houden.

Mede daarom bieden wij u een “best of breed” dienstenpakket aan waarbij wij voor u het centrale aanspreekpunt voor de totaaloplossing blijven.

Onze geschiedenis

Arteq is in 2003 opgericht vanuit de missie om een professionele en gespecialiseerde system reseller op het gebied van ICT-infrastructuren te zijn. Complexe server-, storage- en virtuele desktop oplossingen vertaalt Arteq in een klantgerichte aanpak. Kernwoorden als maatwerk, sizing, continuïteit en teamwerk zijn daarmee vaste waarden geworden. In de huidige missie wordt constant nadruk gelegd op structuur in ICT met de interactie tussen mensen, processen en technologie.