Partners van Arteq

Chip PC Technologies

chippc logoDe thin devices van CHIP PC Technologies sluiten naadloos aan bij de virtuele, cloud based omgeving van deze tijd en onderscheiden zich door performance , management en security.  Deze innovatieve, maar betrouwbare en energiezuinige thin devices worden geleverd in combinatie met een unieke centrale beheersoplossing die eenvoudig integreert met Active Directory en schaalbaar is tot duizenden devices.

Atlantis computing

atlantis computing logoAtlantis Computing is marktleider in software-defined storage met 500.000 VM licenties wereldwijd bij 440 verschillende klanten. Haar productlijn ILIO optimaliseert de prestaties van VDI Storage door het realiseren van een beperking in IO verkeer tot wel 90%. Haar USX product is daarnaast speciaal ontwikkeld voor het optimaliseren van workloads voor gevirtualiseerde server- en bedrijfskritische applicaties.

Oracle

Oracle Goldpartner Oracle levert aan méér dan 370.000 klanten. Met de Sun technologie voor servers, opslag, virtualisatie en besturingssystemen, is Oracle de enige leverancier die een compleet technologiepakket levert waarbij elke laag is geïntegreerd. Hardware and Software desinged to work together.

Huawei

HW_POS_SM_CMYK

Huawei Enterprise is een strategische business group van Huawei en erop gericht hoogwaardige end-to-end communicatie-oplossingen en –diensten te leveren aan bedrijven wereldwijd. Huawei Enterprise biedt oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications en collaboration, cloud computing en datacenter-beheer.

Appixoft

Appixoft levert de workspace oplossing ‘Scense’ aan bedrijven, educatieve instellingen, zorginstellingen en overheidsinstellingen in binnen- en buitenland. Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, verandert Scense complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparantie infrastructuur.

Memblaze

MemblazeDe missie van Memblaze is om data processing sneller en intelligenter te laten plaats vinden. Waar traditionele opslag oplossingen moeite hebben om aan de vraag te voldoen, is Memblaze gecommitteerd om hier een antwoord op te geven door hoog performante solid state opslag producten en oplossingen op basis van PCIe of NVMe te bieden.