Arteq is door Avnet en Oracle verkozen om deel te nemen aan de Simply Optimised campagne.

Veel organisaties realiseren zich dat hun bedrijfssucces sterk samenhangt met de prestaties van de IT-omgeving. Het alsmaar groeiende aantal apparaten en systemen, maakt de baan van de IT-beheerder erg ingewikkeld. Daar komt nog eens bij dat ook de hoeveelheid data enorm groeit, waardoor databeheer voor veel IT-afdelingen een uitdagende taak wordt. Hoe kunt u uw IT-omgeving optimaliseren en uw databeheer vereenvoudigen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw IT-afdeling weer bij kan dragen aan uw bedrijfssucces? Simply Optimised geeft antwoord op al uw vragen.

simply

Databeheer
De hoeveelheid data groeit de afgelopen jaren niet alleen, maar data wordt ook steeds waardevoller voor uw bedrijf. Bent u veel tijd kwijt aan databeheer? Heeft u moeite om de beschikbaarheid van uw data te garanderen? Betaalt u onnodig hoge kosten? Efficiënt databeheer is cruciaal voor uw bedrijfssucces.

Snel optimaliseren
Bij het woord ‘optimaliseren’ wordt al snel gedacht aan een langdurig traject, waarbij veel kosten gemaakt worden. Wist u dat simpele aanpassingen, zoals de installatie van nieuwe software, al genoeg kunnen zijn om een efficiëntieslag te maken? Klik hier voor meer informatie.

Arteq is de ideale partner om aan de slag te gaan met Simply Optimised technologieën.  Neem gerust contact op via info@arteq.nl of bel 088-7766555, Arteq zal u spoedig te woord staan. Meer informatie over het vereenvoudigen van uw databeheer of het sneller optimaliseren van bijvoorbeeld nieuwe software is te vinden op Simply Optimised website.

oracle1