Word jij onze nieuwe collega?

Vacature medior/senior account manager

Omschrijving van de functie

Arteq staat er garant voor dat onze relaties op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen in de markt en vertaalt dit naar voordelen voor de klant. Begeleiden en meedenken met klanten is daarom voor Arteq van essentieel belang. Dit komt tot uiting in onze dienstverlening en oplossingen op het gebied van IT Delivery en Beheer. Het enthousiaste, multidisciplinaire team van echte professionals zorgt daarbij voor kwaliteit en betrokkenheid.

 

Wat verwachten wij van je?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en pro-actief beheren van commerciële relaties met klanten. Je bent een professionele gesprekspartner op strategisch niveau voor de middelgrote organisaties in Nederland. Je houdt van uitdagende trajecten waarbij de win-win-win voor jouw een vanzelfsprekendheid is.  In samenwerking met onze technische consultants ben je verantwoordelijk voor de commerciële belangen, waaronder het opstellen en uitbrengen van offertes op basis van specifieke klanten behoeftes. Je bent een echte team speler en onderhoudt op constructieve wijze relaties met leveranciers en zal op kundige en prettige manier de samenwerking verstevigen.

Wie ben je?

Je hebt tenminste drie jaar relevante commerciële ervaring en je weet wat zich in de ICT markt afspeelt. Je hebt een visie over de toekomst en weet deze uit te dragen. Je beschikt over een grote overtuigingskracht en bent een enthousiaste, resultaatgerichte daadkrachtige persoonlijkheid. Middels professionaliteit, gedrevenheid en creativiteit verdien je bij zowel klanten als collega’s respect. Je schrikt niet terug voor uitdagingen en hebt een flexibele instelling. Uiteraard beschik je minimaal over een HBO+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige functie in een dynamische en innovatieve organisatie. Je gaat werken met gedreven, professionele collega’s in een informele sfeer en op hoog niveau, met veel ruimte voor persoonlijke initiatieven. Daarnaast zorgen wij goed voor onze medewerkers; we bieden een arbeidsvoorwaarden pakket wat marktconform is.