Word jij onze nieuwe collega?

Vacature System Engineer

 

Omschrijving van de functie

Arteq staat er garant voor dat onze relaties op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen in de markt en vertaalt dit naar voordelen voor de klant. Begeleiden en meedenken met klanten is daarom voor Arteq van essentieel belang. Dit komt tot uiting in onze dienstverlening en oplossingen op het gebied van IT Service Management en Virtual Desktop Infrastructuren (VDI) alsmede ook generieke ICT infra structuren. Het enthousiaste, multidisciplinaire team van echte professionals zorgt daarbij voor kwaliteit en betrokkenheid.

De System Engineer heeft hierin een eigen rol en is technisch sparring partner voor klant en account management.

Wat verwachten wij van je?

 Als System Engineer ben je technisch verantwoordelijk voor het opzetten, uitbouwen en pro-actief beheren van (technische) relaties met klanten, gericht op het verkrijgen en implementeren van opdrachten voor complete virtualisatie en consolidatie vraagstukken op ICT infra structuur vlak. Je toont je expertise bij het ontwerpen en aanbieden van complexe en hoogwaardige oplossingen, waarbij je de aanbieding in nauwe samenwerking met Account Management uitwerkt en presenteert. Je houdt van uitdagende en complexe trajecten.

Je bent een professionele gesprekspartner op strategisch niveau voor de middel grote organisaties in Nederland. Daarnaast ben je ambassadeur van je vakgebied en schroom je er niet voor je kennis te delen, b.v. door gebruik te maken van de nieuwe media .

Je bent een echte team speler en onderhoudt op constructieve wijze relaties met leveranciers en zal op kundige en prettige manier de samenwerking verstevigen.

Wie ben je?

Je hebt tenminste drie jaar relevante technische werkervaring en hebt kennis van consolidatie, virtualisatie en ICT infrastructuren. Je beschikt over een grote overtuigingskracht en bent een enthousiaste, resultaatgerichte daadkrachtige persoonlijkheid.

Middels professionaliteit, gedrevenheid en creativiteit dwing je bij zowel klanten als collega’s respect af. Je reageert direct op uitdagingen en hebt een flexibele instelling. Uiteraard beschik je minimaal over een HBO+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige functie in een toonaangevende innovatieve ICT dienstverlener. Je werkt met gedreven, professionele collega’s in een informele sfeer en op hoog niveau. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke initiatieven en verwachten van je dat je die kunt ontwikkelen.

Daar staat tegenover dat wij goed voor onze medewerkers zorgen. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geinteresseerd? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie via: info@arteq.nl. Mocht je meer informatie willen over deze functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Wim Huijbers via: 088-7766555.